Vraag jij je ook regelmatig af waar een voetballer momenteel speelt? Vind het antwoord op deze pagina.

Waar speelt Donny van de Beek?

In 2022 speelt Donny van de Beek bij Manchester United. Hiervoor speelde hij bij Ajax en tijdens zijn periode bij Manchester United is hij enige tijd uitgeleend aan Everton. Blijft van de Beek ook in 2022-2023 bij Manchester United? Dat is de grote vraag…

Waar speelt Matthijs de Ligt?

In 2022 maakte Matthijs de Ligt de overstap van Juventus naar Bayern München. Vanaf het seizoen 2022-2023 schittert De Ligt dus in de Bundesliga.

Waar speelt Wijnaldum?

Wijnaldum speelt momenteel in de Italiaanse competitie bij AS Roma. In 2022 verruilde Wijnaldum het trainingspak van PSG voor dat van AS Roma.

Waar speelt Ronaldo?

Benieuwd bij welke club Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro momenteel speelt? Dat is bij Manchester United.

Waar speelt Håland?

Erling Braut Håland (Haaland) speelt in het seizoen 2022-2023 bij Manchester City. Hiervoor speelde hij in de Deutsche Bundesliga bij Borussia Dortmund.

Waar speelt Brobbey?

Vanaf seizoen 2022-2023 speelt Brian Brobbey officieel bij Ajax. Het gerucht ging al een tijdje en Brobbey is natuurlijk geen onbekende voor Ajax (eerder speelde hij bij Ajax, ging transfervrij naar RB Leipzig, kwam op huurbasis terug). Komend seizoen genieten Ajax-fans dus weer van de balkunsten van Brobbey in de Amsterdam Johan Cruijff Arena.

Waar speelt Anthony?

In 2020 kwam Anthony bij Ajax spelen en werd de Braziliaan direct omarmd door alle fans. Maar helaas kwam er in 2022 een einde aan zijn carrière bij Ajax en vertrok Anthony naar Manchester United. Tijdens de trainingen draagt hij dus het prachtige Manchester United trainingspak. Leuk weetje: in zijn 1e wedstrijd voor Man United scoorde Anthony direct zijn 1e goal.

Waar speelt Frenkie de Jong?

Waar speelt Memphis Depay?

Net als Frenkie de Jong speelt Memphis Depay ook in het seizoen 2022-2023 weer bij FC Barcelona. Daarnaast komt Memphis uiteraard ook in actie voor het Nederlands Elftal.

Geef een reactie