FC Barcelona sweatpak

Wil jij graag het FC Barcelona sweatpak kopen? Dan ben je hier op de juiste plek. Het team van Sweatpak.nl verzamelt voor jou de beste prijs van de mooiste sweatpaks van het seizoen 2022-2023. Wie weet draag jij binnenkort hetzelfde sweatpak als jouw favoriete voetballer tijdens je eigen training of gewoon lekker tijdens het chillen met je vrienden.

Barcelona sweatpak

FC Barcelona sweatpak 2022-2023 bestellen

Meestal brengt FC Barcelona elk seizoen meer dan 1 trainingspak uit. Zo is er voor elke fan wel een mooi trainingspak te vinden. Ook is er een collectie met club trainingspakken voor kids, dames en heren.

Nike trainingspak FC Barcelona
Nike trainingspak FC Barcelona 2022

Mooie voetbal sweatpaks van FC Barcelona

Het kenmerk van sweatpaks is dat deze geen volledige rits van boven tot beneden hebben, maar een 1/4 rits. Ook zit een sweatpak vaak wat nauwer om het lichaam dan een gewoon trainingspak. De pasvorm is dus strakker. In het assortiment fankleding van FC Barcelona vind je eigenlijk altijd zowel een trainingspak als een sweatpak. Natuurlijk is alle kleding van Nike in de FC Barcelona shop.

Frenkie de Jong en Memphis Depay maar ook Dembélé, Dani Alves en Gavi zijn bekende voetballers bij FC Barcelona die deze Nike sweatpaks dragen tijdens hun trainingen en misschien ook wel thuis. Ook voor en na de wedstrijd kun je de spelers vaak in dit trainingspak zien. Bij Voetbalshop heb je de kans om precies hetzelfde trainingspak te bestellen zodat jij je bijna ook een echte FC Barcelona speler voelt.

Liever het trainingspak van een andere club? Bekijk ook de collecties van andere clubs zoals Manchester United, Dortmund of Paris Saint Germain.

Bekijk ook onderstaande video waarin de spelers van FC Barcelona hun sweatpaks dragen.

Geef een antwoord