Wil jij graag het nieuwe Paris Saint Germain trainingspak kopen? Dan ben je hier op de juiste plek. Het team van Sweatpak.nl verzamelt voor jou de beste prijs van de mooiste sweatpaks van het seizoen 2021-2022. Wie weet draag jij binnenkort hetzelfde sweatpak als jouw favoriete voetballer als je zelf aan het sporten bent of gewoon lekker tijdens het chillen met je vrienden.

Paris Saint Germain psg Trainingspak Senior 2021 2022

PSG trainingspak bestellen?

Spelers als Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé zijn niet de minste namen. Zij dragen het PSG trainingspak tijdens hun trainingen en voorafgaand aan de wedstrijden. Bestel dit prachtige trainingspak nu ook bij Voetbalshop en jij draagt net als de beste spelers ter wereld dit originele trainingspak.

Het PSG trainingspak is verkrijgbaar als sweatpak met 1/4 rits of als trainingspak met volledige rits. Het sweatpak is ideaal tijdens trainingen als het wat frisser wordt. Het trainingspak draag je met een shirt eronder zodat je het trainingsjack altijd uit kunt doen.

psg trainingspak kopen

Over Paris Saint Germain

De club Paris Saint Germain is ook wel bekend als PSG en voetbalt sinds 1970 in de Franse Ligue 1. De club is dus nog vrij jong vergeleken bij bijvoorbeeld Liverpool. Het is de meest succesvolle Franse club waar veel bekende voetballers spelen. In 2011 werd PSG overgenomen door Qatar Investments en dat betekende dat er financieel gezien veel meer mogelijk werd.

De Franse klassieker speelt zich af tussen Paris Saint Germain en Olympique Marseille. Deze wedstrijd wordt in Frankrijk Le Classique genoemd. Lees meer over Paris Saint Germain.

Paris Saint Germain won in Frankrijk heel veel prijzen, maar op Europees niveau is de prijzenkast nog vrij leeg. Alleen de Europacup II en de UEFA Intertoto Cup werden beide 1x gewonnen. Het is dan ook niet gek dat de verwachtingen hooggespannen zijn nu spelers als Lionel Messi, Kyllian Mbappé, Neymar en Sergio Ramos bij de club spelen. De meest bekende Nederlander bij PSG van dit moment is Georginio Wijnaldum.

Nog meer mooie trainingspakken

of bekijk onderstaande video waarin je de spelers ziet in het Paris Saint Germain trainingspak.

Geef een antwoord