Real Madrid sweatpak

Wil jij graag het Real Madrid sweatpak kopen? Dan ben je hier op de juiste plek. Het team van Sweatpak.nl verzamelt voor jou alle informatie over de mooiste sweatpaks van het seizoen 2022-2023. Wie weet draag jij binnenkort hetzelfde sweatpak als jouw favoriete voetballer tijdens je eigen training of gewoon lekker tijdens het voetballen met je vrienden.

Real Madrid sweatpak

Real Madrid Winnaar Champions League 2022

In 2022 won Real Madrid de Champions League tegen Liverpool en dat is natuurlijk reden genoeg om een trainingspak of sweatpak van deze Spaanse voetbalclub te willen. In de fanshop van Real Madrid vind je nog veel meer kleding en accessoires. Als jij fan bent van Benzema, Courtois, Hazard, Bale of Vinicius Júnior, is het Real Madrid trainingspak echt iets wat je graag wilt hebben.

Real Madrid sweatpak

Real Madrid draagt al sinds het ontstaan een wit tenue, met in de beginjaren een blauwe diagonale streep over het shirt. Nog steeds zijn de tenues van Real Madrid vaak wit van kleur en de trainingspakken blauw of zwart. In 1947, in een wedstrijd tegen Atlético Madrid, werd Real Madrid het eerste Spaanse team dat nummers droeg op hun shirts. De sponsor van de kleding van Real Madrid is al jaren Adidas.

Real Madrid trainingspak

Real Madrid wedstrijd bezoeken?

Een city trip naar Madrid is sowieso de moeite waard, maar als je dit kunt combineren met een wedstrijd van Real Madrid is dat natuurlijk dubbel genieten. Wil jij graag een wedstrijd bezoeken, is het te adviseren om te kiezen voor een officiële partner voor je tickets. P1 Travel is de enige officiële Nederlandse partner en is dan ook een betrouwbaar adres om kaartjes te bestellen voor een wedstrijd van Real Madrid.

Vergeet natuurlijk niet je Real Madrid sweatpak te dragen tijdens de wedstrijd!

Geef een reactie