Als echte voetbalfan vind jij het vast heerlijk om in een trainingspak of sweatpak van jouw favoriete voetbalclub rond te lopen. Gewoon lekker thuis of tijdens een training of work-out draag jij jouw favoriete clubtrainingspak. Is het een Nederlandse club, een Engelse of Spaanse club of is jouw favoriete club in Duitsland, Italië of Frankrijk?

Sweatpak verzamelt elk seizoen de clubtrainingspakken van de grootste voetbalclubs uit Europa op deze website. Zoek gewoon jouw favoriete club en je ziet direct het nieuwste sweatpak of trainingspak.

Kledingsponsors

Natuurlijk zijn de kledingsponsors belangrijke beslissers in het bedenken van de nieuwste clubtrainingspakken. De meeste grote voetbalclubs worden gesponsord door Adidas, Nike of Puma. Hier worden natuurlijk elk jaar weer mooie tenues voor de spelers ontworpen en gepresenteerd aan de fans. Clubkleding waaronder trainingspakken vormt zo een belangrijke bron van inkomsten.

Elk seizoen worden de tenues weer net ietsje anders, maar altijd blijft er een stukje herkenbaarheid voor de club aanwezig. Al is het maar dankzij de opvallende vermelding van het logo op het trainingspak.

Verschillende soorten clubtrainingspakken

Wist je dat veel clubs meerdere soorten clubtrainingspakken hebben? Natuurlijk zijn er versies voor volwassenen en kinderen en steeds meer clubs hebben ook een apart trainingspak voor dames en voor heren.

Naast deze verschillen zijn er bovendien verschillende modellen, namelijk:

  • sweatpaks of 1/4 zip
  • trainingspakken full zip
  • hoodie trainingspakken
  • presentatiepakken

De club met de meeste soorten trainingspakken en sweatpaks die we tot nu toe zijn tegen gekomen is FC Barcelona.

Geef een reactie