Wil jij graag een Banlieue trainingspak? Dan ben je op Sweatpak aan het juiste adres. Het luxe merk Banlieue of voluit Clan de Banlieue is een nieuw en erg populair merk. Bij zowel voetballers als voetbalfans zijn Banlieue trainingspakken heel geliefd ook al is het niet direct een trainingspak van een voetbalclub maar meer een lifestyle merk.

Bekijk alle Banlieue trainingspakken

Banlieue trainingspak

De nieuwe 2022 collectie van Banlieue bestaat voornamelijk uit trainingspakken, hoodies en jassen. De kleding is verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren en is direct te herkennen aan de merknaam die groot voorop de kleding staat. Banlieue truien hebben vaak 2 kleuren waarbij de bovenste helft en de mouwen een kleur hebben en de onderste helft van de trui heeft een andere kleur. Hiervan zijn diverse combinaties.

Banlieue trainingspak

Wat kost een Banlieue trainingspak?

De trainingspakken zijn qua prijs rond de 139,95, maar wij zoeken altijd aanbiedingen van zowel Banlieue trainingspakken als truien. Het is dus zeker de moeite waard om de pagina in de gaten te houden.

Wat betekent Clan de Banlieue?

Banlieue betekent buitenwijk, maar het merk Clan de Banlieue is er voor iedereen. De oorsprong van het merk is in Rotterdam en daarmee is Clan de Banlieue zeker een typisch Nederlands merk. Naast een winkel in Rotterdam is er ook een winkel in Amsterdam. Bekende voetballers die je in Banlieue trainingspakken kunt zien lopen zijn Ziyech (Chelsea), Neres (Ajax) en Wijnaldum (Paris Saint Germain). 

Bestel jouw Banlieue trainingspak online

Bestel de nieuwste Banlieue collectie in de webshop. Bestel dan de juiste maat en stuur het trainingspak in de verkeerde maat terug. Je ontvangt het geld hiervan dan snel retour.

clan de banlieue lifestyle kleding

Clan de Banlieue kleding op een rijtje:

  • Verkrijgbaar voor heren en dames
  • Typisch Nederlands merk
  • Luxe lifestyle en sportmerk
  • Maakt momenteel een sterke groei door

Accessoires van Clan de Banlieue kopen

Er zijn tevens mooie accessoires van Clan de Banlieue om je outfit compleet te maken. Wat dacht je van een mooie beanie, cap, waist bag, paspoorthouder of badslippers. Ook de bodywarmers van Clan de Banlieue zijn geliefd. Met een accessoire van Clan de Banlieue weet je in elk geval dat je een item van kwaliteit hebt. Ook leuk om cadeau te geven.

Geef een reactie